BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 350 KN

O nama

NAŠA PRIČA

Jednog predivnog ljetnog jutra suprug i ja smo dobili najljepšu moguću vijest - da ćemo postati roditelji. Prva trudnoća, iščekivanje, prve velike tjelesne promjene, prvo radosno kupovanje trudničke odjeće… Paff! Prvo razočaranje u kojem nisam našla ono što bi me zadovoljilo svojom kvalitetom, krojem i cijenom. Ponukana vlastitim iskustvom, poželjela sam stvoriti trgovinu u kojoj postoji sve ono što sam zamislila kako bih se tijekom svog devetomjesečnog putovanja osjećala komotno, ugodno, sigurno i privlačno. Tako je nastala mama.donna <3   

Svaki proizvod sam birala s puno ljubavi i pažnje kako bih vam mogla pružiti izvanrednu kvalitetu i onaj osmijeh na licu i zadovoljstvo u srcu kada dobijete i otvorite vaš paket.

Jedna od želja mi je podržati i proširiti kulturu dojenja na javnom mjestu, stoga se ponuda mama.donne zasniva na odjeći koja to i omogućuje na siguran, olakšan i diskretan način. Znate onu: „been there, done that!“.

Danas je moja misija svim budućim trudnicama i mamama olakšati ovo prekrasno razdoblje. Omogućiti kvalitetne i moderne komade odjeće i dodatke, pomoći pri svakom upitu, razmijeniti iskustva, podržati i ohrabriti.

Zajedno činimo svijet ljepšim mjestom za život <3

Oksana Balyk Kirinčić 

NAŠA MISIJA

Trudnicama i budućim mamama učiniti dostupnom pomno odabranu  kvalitetnu, modernu odjeću i dodatke, te inovativna rješenja za razdoblje dojenja.

NAŠA VIZIJA

Postati cijenjen i prepoznatljiv brand koji svaku trudnicu i mladu majku oprema s kvalitetnom i modernom odjećom i dodacima, te proširiti ponudu specijalizirane trudničke odjeće na hrvatskom i europskom tržištu.

 

PODACI O KOMPANIJI

VOMM j.d.o.o

Email: info@mamadonna.eu, mamadonna.it@gmail.com

Telefon +385 95 199 92 53

Sjedište i adresa: Josipa Lenca Spodolčeva 23, 51000 Rijeka

OIB: 40786993870

Matični broj subjekta (MBS): 40386198

MB:04859847

Registarski sud: Trgovački sud u Rijeci, broj Tt-18/606-4

Račun: HR4924020061100862428 kod Erste & Steiermärkische Bank dd Rijeka, Jadranski trg 3a

Temeljni kapital: 10,00 kn uplaćen je u cijelosti

Član uprave: Vedran Kirinčić

Porezni obveznik nije u sustavu PDV-a